meer informatie

logo

Lapse producten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nils is een populaire stuga, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken: als receptie, als vakantiehuisje, als gemeenschapsruimten. Noemt u het maar op. Op de tweede en derde foto hier beneden ziet u de Nils op camping Yttermalung in Malung in het mooie Zweden: neem een kijkje bij www.yttermalungscamping.se

Yttermalungs Camping is een kleine camping gelegen in het landelijke dorp Yttermalung in de provincie Dalarna. Hier vind je 15 ruime kampeerplaatsen met stroom, maximaal 16 ampère. Tevens zijn er 6 vakantie woningen.

  Prijs incl BTW met wanddikte van 44 mm U-waarde 2,6 € 8.995,00
  - Optie: Balkon € 195,00

 

Het huisje heeft een U-waarde van 2,6 voor de ramen en de buitendeur

U-waarde
Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

 
  Klik op de foto voor een vergroting.
  Highslide JS
Highslide JS
Deze NILS is uitgevoerd met dakpanplaten.
Highslide JS
De NILS in de winter
  Highslide JS
Highslide JS
U kunt de NILS natuurlijk naar eigen wensen inrichten.
Highslide JS
Dit is een plattegrond van de benedenverdieping.
  Highslide JS
Een trapje leidt naar de bovenverdieping waar u een mooie ruimte hebt om te slapen.
 
 

Klik hier voor de tekeningen van het huisje.

Contact