meer informatie

logo

Lapse producten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Funkis komt voort uit de Functionalistische school. Functionalisme is actueler dan ooit in de architectuur. Functionalisme ontstond in de jaren 1920 als een ethische leer en was gebaseerd op het aforisme van Louis Henry Sullivan dat de "vorm altijd de functie volgt". Architecten van de Duitse Bauhaus-school, de Zweedse architect Uno Ahren en de Finse architect Alvar Aalto waren de prominente figuren van de nieuwe stijl.

De Funkis zijn huisjes in de functionele stijl met een aantal van de voor de functionalistische tijdperk belangrijke vorm elementen. De Aino bestaat uit eenvoudig te monteren bouwblokken die zo zijn ontworpen dat twee mensen zonder voorkennis het huis kunnen bouwen in een paar uur.

De grootte is 12 m² en deze buitensauna bestaat uit twee ruimtes. De houtkachel biedt een comfortabele warmte en heeft een warmwaterreservoir van 30l. Zitbanken zijn comfortabel ontworpen en fraai vormgegeven.  De kleedkamer heeft twee ramen en de sauna heeft twee kleine zijruiten en een groot raam. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

Prijzen op aanvraag

klik op een foto voor een vergroting.

Highslide JS Highslide JS
Een geweldig mooie buitensauna.
Highslide JS
Deze sauna heeft een goede houtkachel.
Highslide JS
Bankjes zijn mooi en functioneel.
Highslide JS
In de kleedruimte hebt u genoeg ruimte.
     

 

Contact